perjantai 18. maaliskuuta 2016

Vaaleiden hiusten tehotuote

...ja kotivärjäyksen ensiapu ;)

Elän paljon puhuttuja ruuhkavuosia, ja kampaaja-ajan mahduttaminen kalenteriin työn, päiväkodin, lasten harrastusten ja oman kuntoilun väliin tuntuu olevan mahdotonta. Joistain syystä kampaajat eivät työskentele silloin kun minulla olisi aikaa eli ennen kuutta aamulla tai kahdeksan jälkeen illalla ;) Voisi kuvitella, että kampaajalla istuminen olisi luksusta hektisen arjen keskellä mutta minulle parin tunnin paikallaanolo tuottaa lähinnä stressiä. Toki kampaajan tuolissa istuessa voi yrittää olla tehokas ja lähettää kaikki ne viestit ja sähköpostit, jotka olisi pitänyt lähettää viime viikolla ;)

Tästä yhtälöstä alkoi viimeisin hiuspainajaiseni. Kun kampaajalle ei tuntunut löytyvän aikaa, ostin hetken mielijohteesta kaupasta vaalennusvärin. Mieheni koitti hienovaraisesti muistuttaa miten viimeksi kävi mutta päätin antaa vaalennusvärille vielä uuden mahdollisuuden (viimeistään tässä kohtaa olisi hälytyskellojen pitänyt soida). Kotona kuitenkin mietin uudestaan ja laitoin värin kaappiin odottamaan. Viime sunnuntaina, reilu viikko värin ostamisen jälkeen kalenteri oli tyhjää täynnä, joten päätin kaivaa vaalennusvärin kaapin perukoilta ja värjätä juurikasvun.

Levitin värin päähän ja istuin odottamaan. Tunnin päästä totesin, että väri ei enää muutu vaikka odottaisin maailman tappiin asti. Lopputuloksena pissankeltainen tyvi...

Hetken mietittyäni päätin koittaa korjata tilanteen levittämällä päähän Swartzkopfin keltaisuutta poistavan hiusnaamion. Aika nopeasti tajusin, että naamion lila väri imeytyy aiemmin vaalennettuun osaan, joten pesin sen äkkiä pois. Liian myöhään, sillä tyvi oli edelleen oranssinkeltainen mutta vaaleat osat olivat värjääntyneet lilanvärisiksi. Ei muuta kuin syväpuhdistavaa shampoota perään ja uutta korjauskeinoa miettimään. Seuraavaksi levitin päähän Biozellin Silver maskin, jonka jälkeen aiemmin vaalennettu osa oli täydellisen platinanvaalea - mutta tyvi edelleen oranssi, joskin hieman vaaleamman oranssi. Päätin koittaa korjata oranssia tyveä vielä kertaalleen Keunen Silver reflex shampoolla. Lopputulos oli alkutilannetta parempi mutta silti aivan kamala! Vai mitä mieltä olette (pahoittelut huonosta kuvanlaadusta): 

 

Reetta Cecilistä näki Facebook päivitykseni tästä painajaisesta ja ehdotti koittamaan Evon Fabuloso Platinum Blonde hoitoainetta. Täytyy myöntää, että olin hieman epäilevällä kannalla, koska kaikki lilanväriset tuotteet tuntuvat tarttuvan hiuksiini kuin teinitytöt Robiniin. Epätoivoisena kuitenkin noudatin Reetan neuvoa ja hieroin tuotetta kuivien hiusten oranssiin tyviosaan ja annoin tuotteen vaikuttaa reilun tunnin. Oranssista ei saa vaaleaa yhdessä yössä mutta itse huomaan ainakin eron, huomaatteko te:



Oranssi on ja pysyy mutta tällä mennään seuraavat päivät, kunnes kampaaja korjaa tuhotun hiusvärini. Pitääkin laittaa kuvaa kampaajan värjäämästä tukasta, ihan vain muistutukseksi siltä varalta, että jonain päivänä päätän taas vaalentaa tyvikasvun itse ;)


-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti